• Hoppa till huvudnavigering
  • Hoppa till innehåll
  • Hoppa till det primära sidofältet
  • Hoppa till sidfot
  • Skip to footer navigation

  • Tävlingarna
    • Sprint 3 maj
      • Avlysning
      • Inbjudan
      • Anmälan sprint
      • Prolog till Stockholm City Cup
      • Terrängbeskrivning
      • Terrängbilder
      • Kartprov
      • Gammal karta över tävlingsområdet
      • Banläggaren babblar
      • Logitips
      • Träningspaket sprint
    • Medeldistans 4 maj
      • Avlysning
      • Inbjudan
      • Anmälan medel
      • Terrängbeskrivning
      • Terrängbilder
      • Kartprov medeldistans
      • Gammal karta över tävlingsområdet
      • Banläggaren babblar
      • Logitips
      • Träningspaket sprint
    • Långdistans 5 maj
      • Avlysning
      • Inbjudan
      • Terrängbeskrivning
      • Terrängbilder
      • Gamla kartor över tävlingsområdet
      • Kartprov
      • Banläggaren babblar
  • Orientering 100 år
  • Nyheter
  • Live

Inbjudan

Här är komplett inbjudan till Fisksätra-sprinten fredag 3 maj 2019

Inbjudan Fisksätra-sprinten 3 maj

Bulletin_1_Invitation_Fisksätra_Sprint

Primärt sidofält

Navigering Sprint

  • Avlysning
  • Terrängbilder
  • Terrängbeskrivning
  • Anmälan sprint
  • Inbjudan
  • Prolog till Stockholm City Cup
  • Banläggaren babblar
  • Kartprov
  • Logitips
  • Träningspaket sprint

Nyheter

  • Anmälan öppen – begränsat antal startplatser
  • Fisksätra-sprinten prolog till Stockholm City Cup – efterliknar Tour de Ski
  • Simon både banläggare och kartritare
  • Studio Järla: Per Forsberg och Fredrik Trahn provspringer
  • Integrationsprojekt i Fisksätra

Footer

Kontakt

Järla Orientering och Skidor
Hästhagsvägen 2, 131 33 Nacka
Tel kansliet 08-716 10 38, tisdagar 17.45-20.30
epost

Kontakt

Tullinge Sportklubb
c/o Axelsson
Sveavägen 5, 14731 Tumba
epost

© 2019 Järla Orientering och Tullinge SK · Login admin

Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta.OkLäs mer